رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان گفت: استان گلستان در زمینه تولید علم و فناوری تلاشهای زیادی انجام داده اما رتبه استان مناسب نیست.
به گزارش«دانشجو سلام» به نقل از خبرگزاری فارس ، علی نجفینژاد ظهر امروز در نشستی که با حضور معاون فناوری معاونت علم و فناوری رئیس جمهور و اساتید در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: عزم و اراده استان گلستان این است تا در راستای تولید علم و فناوری شتاب بیشتری صورت بگیرد تا جایگاه مطلوب را به دست آورد.
وی تصریح کرد: یکی از راههای توسعه علمی استان این است که از مراکز رشد و دانشبنیان حمایت جدی صورت بگیرد، مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی باید در قالب یک برنامه راهبردی فعالیتهای خود را تنظیم کنند.
رشد اقتصادی وابسته به رشد علمی است
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان با تاکید بر اینکه برای توسعه علمی استان گلستان نیازمند تدوین برنامه جامع هستیم، افزود: توسعه علمی با روزمرگی و رویکرد کوتاهمدت اتفاق نمیافتد اگر افق بلند نداشته باشیم و از همه ظرفیتها استفاده نکنیم عقبماندگیها در مسیر توسعه علمی جبران نمیشود.
نجفینژاد با اشاره به اینکه عامل محرک توسعه همه کشورها علم و دانش است، خاطرنشان کرد: دانشی که در مراکز علمی تولید و به محصول و فناوری تبدیل میشود میتواند در جامعه تحولآفرینی کند.
این مسئول با بیان اینکه رشد اقتصادی وابسته به رشد علمی است، گفت: اگر زیرساختهای علمی فراهم نباشد رشد اقتصادی اتفاق نمیافتد، طی سالهای گذشته تولید علم و پیشرفت علمی همواره مدنظر دولتها بوده است سیاست نظام اسلامی این بوده که کشور در توسعه علمی گامهای موثری بردارد و در این راستا حمایتهای زیادی از برنامهها صورت گرفت.
بیش از 90 درصد اعتبارات مراکز دانشگاهی تخصیص شد
رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان گرگان گفت: با استقرار دولت تدبیر و امید برنامههای علمی از رشد بسیار چشمگیری برخوردار بود با وجود کمبودها مشکلات اقتصادی حمایت از مراکز علمی و دانشگاهی جزو برنامههای دولت بوده است.
نجفینژاد بیان داشت: تخصیص اعتبارات مراکز دانشگاهی طی دو سال گذشته بالای 90 درصد بود که حاکی از عزم جدی دولت در حمایت از مراکز علمی و دانشگاهی است.
انتهای پیام/
توجه!