دبیر کانون تربیت اسلامی استان گلستان بیان این مطلب « لعنت برآن کسی که بر قله زحمات این ملت نشست و با اعتماد ملت به سمت منافع شخصی رفت»، متذکرشد: منافع ملی از منافع فردی مهمتر است.
به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از گلستان ما؛ سید هادی حسینی در جمع فعالین اجتماعی و فرهنگی شهرستان گرگان با بیان اینکه مدیون بیش از ۳۰۰ هزارشهید دوران دفاع مقدس هستیم، اظهارکرد: ما قرار بود در حوزه سیاسی نیز در دنیا حرف های محکم بزنیم اما چون برنامه ریزی خوب نکردیم به جایی رسیدیم که مسئولان به خودشان مشغول شدند.
وی افزود: تربیت راس هرم و ادب قاعده هرم در اجتماع است و مربی بعنوان راس مانند آبشار باید آمر به تربیت و شریان باشد و تربیتی مهربانانه شکل بگیرد و اگر چنین نشود تربیت شکل نمی گیرد.
دبیر کانون تربیت اسلامی استان گلستان ادامه داد:«ادب» دشواراست و از قاعده بر می خیزد یعنی اگر در حوزه تربیت یک قاعده و رئوس جامعه ای عمل نکند و روش های مطلوب بکار نگیرد از درون جامعه قلیان صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه سیاست هم از این قاعده تبعیت می کند خاطرنشان کرد: افراد فعال در حوزه های مختلف زمانی که وارد سیاست می شود بایداگر قرار است اتفاق مبارکی درکشور صورت گیرد باید با مشارکت اجتماعی انجام شود.
حسینی بابیان اینکه راس و قاعده نباید از هم فاصله بگیرند، تصریح کرد: در این صورت قاعده در راه دیگر تبدیل به انقلابات سیاسی می شود.
مدیر سابق آموزش و پرورش گرگان افزود: اگر قرار است اتفاق مبارکی درکشور صورت گیرد باید با مشارکت اجتماعی انجام شود و هدایت مردم برای مشارکت آگاهانه توسط نخبگان انجام شود، دولت و قوای سه گانه و همه دستگاه ها انتخابات را آزادنه کنند.
وی بیان این مطلب« لعنت برآن کسی که بر قله زحمات این ملت نشست و با اعتماد ملت به سمت منافع شخصی رفت»، متذکرشد: منافع ملی از منافع فردی مهمتر است ، در زمانی که در این دو منفعت گسست ایجاد شود جامعه به سمت انحراف خواهد رفت.
دبیرکانون تربیت اسلامی با انتقاد از شخصی کردن برخی مسائل در کشور تصریح کرد: این منفعت طلبی تا آنجا پیش می رود که اینقدر جسور می شوند که همسرمسئولی می آید و برای قاعده هرم، سیاست مطرح می کند.
وی ادامه داد: اگر کسی درست است، خودش باید بالا بیاید نه اینکه با نردبان دیگری خود را به بالا برساند، معیارو قاعده در جمهوری اسلامی ایران به وضوح مشخص شده است.
این مقام گلستانی در بخشی از سخنان خود به رقابتی کردن سیاست و تضارب آرا و حضور پرشور احزاب اشاره کرد و در تعریف انتخاب آزادانه گفت: یعنی رقابت برای برگزیدن تمام کسانی است که صلاحیت انتخاب دارند با همه افکار و احزاب متعلق به نظام.
حسینی «قانون» را فصل الخطاب و ناظر برآن (شورای نگهبان) را مجری آن دانست و افزود: چارچوب، معیارو قاعده در جمهوری اسلامی ایران به وضوح مشخص شده است و مربوط به حزب خاص نیست که تعلق به حزبی خاص معیار صلاحیت شود.
وی بهترین مدیریت را «اعتدال گرایانه انسانی» خواند و یادآور شد: قانون سخت است اما مجری قانون علاوه برسرسختی باید دارای محبت وعاطفه جوشان باشد تا به مردم سخت نگذرد.
دبیرکانون تربیت اسلامی استان گلستان ادامه داد: مدیریت پیامبر اکرم و حضرت امیر المونین بارزترین نمونه یک سیاستم داری قانونی و مهربانانه است.
شکاف سیاسیون و ملت بسیار خطرناک است/ بجای پیشرفت پس رفت کرده ایم
وی در بخشی از سخنان خود شکاف سیاسیون و ملت را بسیار خطرناک خواند و افزود:مسئولین در حوزه انتخاب کارگزاران حق ندارند انتخاب های ضعیف داشته باشند ،حق ندارند روحیه ملت را تضعیف کنند وانتخاب آگاهانه ملت نیزبا مشورت نخبگان صورت گیرد که اگر انتخاب های صحیح انجام نشود خسارت بیشتر خواهد شد.
حسینی غنی سازی فرهنگی را مهمتر از سایر غنی سازی در کشور دانست و افزود: با وجود اینکه تاکنون باید به فرهنگ می رسیدیم اما بجای پیشرفت پس رفت کرده ایم.
وی اولین محور توسعه کشور را در توسعه ذهنی و عقلانی دانست و افزود : سیاست ملایم ، عدم رفتار های احساسی سیاسیون در این حوزه راهگشا خواهد بود.
دانشگاه های ما جرات مبارزه ندارند
مدیر سابق آموزش و پرورش گرگان افزود: دردانشگاه ها ظرفیت زیادی برای برگزاری کرسی آزاد اندیشی با موضوع ادیان وجود دارد و باید تمام ادیان به مناظره دعوت شونداما چرا دانشگاه های ما جرات مبارزه ندارند؟
وی در پایان بیان کرد: حواس همه سیاسیون مملکت جمع باشد همیشه بفرما برای سیاسیون نیست مراقب باشند، به جایی رسیده ایم که به خاطر بی مسئولیتی خواص، سو استفاده از منابع کشور می کنند، آب و خاک ما را نیز در معرض خطر انداخته اند.
حسینی ادامه داد: همه باید فریاد زیبای اجتماعی مبتنی بر ولایت فقیه و با ماهیت جهانی نظام فراهم کرده است سردهند.
انتهای پیام/
توجه!