امروز دکتر عبدالله گنجی، تحلیلگر سیاسی و مدیر مسئول روزنامه جوان در همایشی در دانشگاه آزاد گرگان بیان گفت: انتخابات ما با امنیت گره خورده است.
به گزارش دانشجو سلام؛ دکتر عبدلله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در بین دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان در همایشی که با عنوان "همه با هم،ایرانی آباد" در مورد انتشار وصیت نامه سردار سلیمانی گفت: روح حاکم بر وصیت نامه سردار سلیمانی دین از سربازی امام و ولایت رهبری رشد خواهد کرد و به این نتیجه رسیدم. مکتب ایشان یک مکتب فقهی نیست بلکه مکتب تربیتی و انسان سازی است. مجاهدت و امت گرایی و دوری از دنیا برای جوانان بسیار دلچسب بود.
وی افزود: من تصور میکردم که این مجلس را ما از غرب گرفتیم وبومی سازی کردیم اما رهبری سه سال پیش فرمود مردمسالاری یک مقوله درون دینی است. با اینکه حاکم اسلامی منصوبی از خداوند است اما در اسناد اسلامی مانند نهج البلاغه داریم که حضور حاضر نقش مهمی در حکمرانی دارد.
دکتر گنجی گفت: ما در انتخابات ذهنیت داریم که چه کسی رای می آورد. این فهم ساده ترین فهم از مردم سالاری است اما انتخابات ما با امنیت گره خورده است. موشک و... خیلی بالاتر از بازدارندگی موشک و نیروهای نظامی است. دو سال است که فشار بی سابقه بر ایران تحمیل شده است و این انتخابات شاقول و تراز اندازه گیری فشار آمریکایی ها در ایجاد فاصله مردم و حاکمیت است. پس از تحلیل حضور مردم تصمیم می گیرند. لذا انتخابات امنیت ساز است.
در ادامه گنجی گفت: اینکه رهبری حضور مردم را بسیار مهم می دانند از ملاحظات امنیتی نگاه می کنند دشمن با میزان مشارکت مردم جلو می آیند.آنها مردم سالاری را خوب می فهمند و صندوق رای را خوب می فهمند.
وی در مورد لزوم مشارکت مردم گفت: نظام می تواند با مشارکت پایین انتخابات برگزار کند و افراد مذهبی که همیشه پای صندوق هستند و رای به نفع انقلابیون باشد. در گرانی ها، در سختی ها و... این افراد هستند. اما خواست مسئولین این نیست، بلکه حضور حداکثر بسیار مهم است اگرچه آفت هایی داریم.
وی در مورد کارآمدی انتخابات بیان کرد: قانون خوب کشور را نجات می دهد و در ریل گذاری فعالیت های دولت هم نقش مهمی دارد. باید بگوییم بین نیاز روزمره مردم و کار نمایندگان فرق وجود دارد. مجلس باید مجلس اکثریت باشد مجلس بدون اکثریت مجلس فعلی و ناکارآمد است. اینطور برای مصوبات رایزنی میکنند و باج گیری می شود و این کار اشتباهی است. در مجلس اکثریت، نمایندگان منتظر اقلیت نمی مانند.
وی توصیه رهبری را تاکید کردند که فرمود من تمام یک لیست را نمیشناسم اما اعتماد به سران لیست می کنند و اگر فرد سرلیست مورد قبول بود به دیگران کامل رای میدهم. لذا باید کامل به یک لیست رای داد تا مجلس اکثریتی به وجود آید.
در ابتدای این مراسم دکتر طاهری رئیس این دانشگاه بیان کرد: در تعبیری که دریکی از محافل سخنرانی بیان کرده بود که ما هر انتخاباتی می شود می گوییم مهمترین انتخابات کشور است. این یک مبالغه نیست بلکه ویژگی انقلاب اسلامی همین است که هر چه به پیش می رود حساسیت آن بیشتر می شود. بنابراین ذکر اینکه این انتخابات بسیار مهم است نکته بجایی است.
طاهری گفت: بنده دو دوره تجربه حضور در مجلس را دارم و لازم است این تجربه به مردم منتقل شود و آن تبیین وظایف نماینده است. مردم از نمایندگان تواقعاتی دارند که جزو وظایف یک نماینده نیست و باید انتظارات و مطالبات دقیق باشد و حل مشکلات مختلف دستاویزی برای کسب رای نباشد.
در پایان دکتر طاهری بیان داشتند: متاسفانه در دوران مختلف مجلس شاهد بودیم که برخی از افراد که بسیار فعال و وقت می گذاشتند برای اینکه در شهرستان کمتر حضور داشت رای نیاوردند و حرف مردم این بود که این فرد در شهر حضور ندارد. متاسفانه مجلس دوره به دوره در حال ضعیف شدن است و امیدواریم مجلس قوی شکل بگیرد و ما وظیفه داریم.
انتهای پیام/
توجه!