جواد فرامزی در جلسه هم اندیشی مشترک بسیج دانشجویی و مرکز تحقیقات پنبه: دانشجویان با ارتباط داشتن با این مراکز تحقیقاتی می توانند داشته های خود را به طور عملی سنجش نگاه درست تری از مشکلات و واقعیات این عرصه داشته باشند.
به گزارش دانشجو سلام؛ در این جلسه که با حضور جواد فرامرزی مسئول بسیج دانشجویی استان و دکتر قربانی رئیس مرکز تحقیقات پنبه انجام گرفت جواد فرامرزی گفت: بخش مهمی از فعالیت های بسیج دانشجویی نگاه پژوهشی و علمی می باشد.
وی افزود: پژوهش و فناوری های نوین زمینه ساز اقتدار، استقلال و صلابت کشور است و این امر نه تنها در خودکفایی بلکه در ارتقای جایگاه منطقه ای ایران موثر است.
فرامرزی ادامه داد: بسیج دانشجویی با رویکردی جدید در حال ریل گذاری برای حل مسائل مردم و کشور با ورود به عرصه های علمی است. تشکیل هسته های مساله محور و مطالبه آن توسط جوانان دانشجو ریشه در نگاه دغدغه مندانه و حکیمانه آنان دارد.
مسئول بسیج دانشجویی استان گفت: پنبه یکی از میراث های استان گلستان است و این مقوله نیاز به توجه جدی مسئولین کشور است. دانشجویان با ارتباط داشتن با این مراکز تحقیقاتی می توانند داشته های خود را به طور عملی سنجش نگاه درست تری از مشکلات و واقعیات این عرصه داشته باشند.
دکتر قربانی نیز در این جلسه ابراز داشت:نداشتن نگاه صحیح به منابع آبی می تواند مشکلاتی برای اینده کشاورزی به ویژه استان گلستان به وجود آورد.
وی افزود: استفاده از ادوات کشاورزی جدید و مکانیزه کردن برداشت پنبه می تواند بخشی از مشکلات پنبه را حل کند. متاسفانه با وجود رقم های خوب تولیدی پنبه در کشور، کشاورزان و وارد کنندگان از رقم های خارجی بیشتر استفاده می کنند. یک چهارم هزینه پنبه مساله برداشت آن است.
قربانی افزود:پنبه و صنایع تبدیلی آن نقش مهمی در اشتغال زایی کشور دارد که متاسفانه از دید و نگاه مسئولین صنعت پنهان است. از کشاورزی تا نساجی و دوزندگی عرصه های وسیعی است که میتواند از پنبه بهره ببرند.
وی بیان کرد: متاسفانه زمانی فقط استان گلستان بدون احتساب سایر استان ها به عنوان صادر کننده پنبه کشور محسوب می شد اما اکنون کشور وارد کننده پنبه است. نیاز کشور 120 تن پنبه است که 81 تن تولید کشور است. با نگاه حمایتی از پنبه کاران به راحتی می تواند در این زمینه خودکفا باشیم.
وی در پایان افزود: امید است دانشجویان، اساتید و دانشگاه ها بتوانند با ا رتباط گیری با واحد پژوهش و تحقیقات این مرکز بتوانند برخی مسائل خاص پنبه کشور را حل نمایند.
در این دیدار دکتر حسینی مسئول پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی استان گلستان نیز ابراز داشت: در راستای آشنایی دانشجویان با رشته تحصیلی خود طرح جامع راه مهندسی در هفت گام برنامه ریزی شده و در آن سعی می شود دانشجویان را با نحوه زندگی دانشجویی، نحوه درس خواندن و موفقیت در دانشگاه، بازار کار رشته با تمرکز بر صنایع بومی منطقه و بررسی صنایع مادر و چند رشته ای آشنا کرد.
وی افزود: طرح جامع مهندسی در زمینه کشاورزی و خاصتا پنبه نیز می تواند ورود نماید و زمینه حل برخی مشکلات این عرصه باشد.
دکتر حسیتی افزود: تعریف تحقیقات مناسب از سوی نهادها و ارائه آن به مراکز علمی و دانشگاه ها میتواند زمینه ساز این حرکتی موفق در استان باشد.
انتهای پیام/
توجه!