حسن عباسی در ویژه برنامه ی دانشگاهی که هر ساله در روز ملی فناوری هسته ای برگزار میشود؛ امسال تحت عنوان "ویروسی به نام مذاکره" به بررسی اقدامات هماهنگ دولت برای شروع مذاکرات  مجدد به بهانه کرونا پرداخت.

به گزارش دانشجو سلام؛ انجمن اسلامی دانشجویان (عضو دفتر تحکیم وحدت) به مناسبت روز ملی فناوری هسته ای گفتگوی زنده تصویری با استاد حسن عباسی برگزار کرد. این ویژه برنامه که هر ساله در روز ملی فناوری هسته ای برگزار میشود؛ امسال تحت عنوان "ویروسی به نام مذاکره" به بررسی اقدامات هماهنگ دولت برای شروع مذاکرات  مجدد به بهانه کرونا پرداخته شد.

حسن عباسی در این گفتگوی زنده تصویری گفت: "شکست برجام، شکست ایدئولوژی لیبرال دموکراسی و همچنین شکست حقوق بین الملل و سازمان بین الملل است. عملا شکست دولت فعلی، شکستی است که عبرت های زیادی در آن است. اما میبینیم که این مورد محدود به هسته ای هم نشد و برجام های ۲و۳ بعد آن مطرح شد."

عباسی همچنین به دو نکته اصلی در این زمان اشاره کردند: نکته اول سال ۲۰۲۰ است که تقریبا ۹۷ روز از آن گذشته است، سالی که برای جهان سال سرنوشت ساز اعلام شده است و نکته دوم پنج برجامی است که توسط ایالت متحده برای ایران ترسیم شده بود. چنانکه وزیر انرژی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که شش ماه اول سال ۲۰۲۰میلادی سر نوشت ساز است و تکلیف رژیم ایران در آن مشخص خواهد شد.

سوال اینجاست که این فرد چه اطلاعاتی دارد که ایران دچار فروپاشی میشود؟
دکتر عباسی در تحلیل آینده جهان بعد از شیوع ویروس کرونا عنوان کردند: طبق گفته کارشناسان جهان، تاریخ به دو قسمت قبل ویروس کرونا و بعد از ویروس کرونا تقسیم خواهد شد و سال ۲۰۲۰ که سال سرنوشت نامیده شده بود با ترور سردار سلیمانی آغاز و با شیوع کرونا به اوج خودش رسیده است.

با شیوع این ویروس تمدن غربی ناکارآمدی و شکست خودش را برای همه به نمایش گذاشته است، از طرف دیگر این سال برای انقلاب اسلامی که مدعی آینده بشر است نیز سال مهمی می باشد. رقابت امروز بین لیبرال دموکراسی ایالت متحده و اسلامِ انقلابی مدنظر اسلام و جمهوری اسلامی ایران است. و این تقابل است که سال ۲۰۲۰ را به سال سرنوشت تبدیل کرده است. و در ادامه نیز تحولاتی را شاهد خواهیم بود.

عباسی در ادامه خاطر نشان کرد: دولت دچار تنگه‌ی زمانی است و ۳۵۰-۳۶۰  روز وقت دارد و باید آبروی لیبرال دموکراسی را که قرار بود با مذاکره با امریکا مشکل اب خوردن مردم را هم حل کند در زمان باقی مانده کسب کند و مسئله بقای لیبرال، اصلاح طلب و غربگرا به این مسئله بستگی دارد. همچین این زمان برای دولت ترامپ نیز حساس است. ترامپ روی مذاکره با کره شمالی، ایران و طالبان حساب کرده بود.

عباسی به پنج برجام گذشته نیز اشاره کردند: برجام اول، برجام هسته ای بود که هفته بعد از ترور سردار سلیمانی توسط کشورهای اروپایی پرونده هسته ای ایران به سازمان بین الملل فرستاده شد و تحت عنوان تخلف ایران از برجام اجرای طرح ماشه مطرح شد و در ادامه جانسون اعلام کرد ایران باید به برجام ترامپ تن دهد! برجام دوم، برجام منطقه ای بود که ایران باید از کشور های منطقه خارج شود. در برجام ۲ آمریکایی ها اولین ضربه را با ترور سردار سلیمانی زدند و در ادامه طرح معامله قرن را مطرح کردند و انتطار داشتند اصلاح طلبان ایران به پای میز مذاکره بیایند، که در نهایت محور مقاومت این معامله را جدی نگرفت و این برجام نیز شکست خورد. برجام سوم، برجام موشکی بود. که حتی بحث ان در جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی هم توسط رئیس جمهور مطرح میشد! اما بعد از شهادت حاج قاسم و واکنش نشان دادن ایران به آن که باعث حیرت کشورهای جهان شد،مرم موشک ها را مظهر اقتدار می دانستند و این برجام هم شکست خورد. برجام چهار در مسائل فرهنگی بود ‌و سلبریتی های دولتی برای آن پای کار آمدند. در قضایای گرانی بنزین سلبریتی ها همراهی جدی کردند و به حکومت تهمت دروغ گویی زدند، مشکی پوش شدند. در جشنواره فجر تلوزیون را تحریم کردند و در عید نوروز دوباره به سرعت به تلوزیون بازگشتند!

عباسی ادامه داد: ما اجازه نمی دهیم نقش و روش مخرب فرهنگی، سیاسی و ضدیت با منافع ملی در همراهی شما با غرب و دشمنان این ملت فراموش شود. و این رفتار ناجوانمردانه شا باید برای تاریخ ملت تبیین شود.

او در پایان به بحث مذاکرات در بحران کرونا پرداختند و گفتند: برجام شماره ۵ به طور جدی مطرح شد، تحت این عنوان که ویروس کرونا در سطح جهان شایع شده و همه کره زمین را در بر گرفته است و بیش از ۲۰۰ کشور درگیر آن است. در این فضا بهترین وقت است که ما به آمریکا و جهان التماس کنیم. که تعداد کشته ها در ایران بالا می رود و برای حل آن چاره ای جز آن که تحریم‌ها برداشته شود نداریم. این تصویری است که آقای ظریف و دستگاه خارجه سعی دارد به جهان القا کند. در حالی که وضع امروز ایران در تحریم به مراتب بهتر است از آمریکایی که دنیا را تحریم کرده است. و سوال اینجاست که چرا سخت‌گیری‌ها از ابتدای شروع کار اونا انجام نشده؟ که تعداد این کشته ها بالا برود؟

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید