معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: گسترش بی‌رویه آموزش عالی در کشور سبب شده دانشگاه‌ها نتوانند استادانی در تراز آموزش عالی وارد سیستم کنند.


به گزارش دانشجو سلام؛ به نقل از فارس حسین سیمایی‌صراف در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه بیرجند، اظهار داشت: دانشگاه بیرجند بر بنیاد اصیلی نهاده شده و از نهادهای دانشگاهی پرافتخار در کشور است.

وی گفت: نظام آموزش عالی در کشور قدمتی 100 ساله دارد و مأموریت‌هایی برای این نظام طراحی شده است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی بخشی از نیروهای نخبه و متخصص در کشور تربیت شدند اما در سال‌های پیروزی انقلاب اسلامی وزارت علوم در تمام رشته‌ها با بیش از 50 درصد کمبود نیروهای متخصص مواجه بوده است.

سیمایی‌صراف با بیان اینکه امروز آموزش عالی در رسیدن به حداقل اهداف موفق بوده و از نیروهای انسانی سرشار و با روحیه برخوردار هستیم، تصریح کرد: برای دانشگاه‌ها مأموریت‌های جدیدی ازجمله کارآفرینی تعریف شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های کشور قادر به انجام این مأموریت‌های جدید نیستند و گسترش بی‌رویه آموزش عالی در کشور سبب شده دانشگاه‌ها نتوانند استادانی در تراز آموزش عالی و دانشجویان واجد شرایط را وارد سیستم کنند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه با این حال از استادان کم‌نظیری در کشور برخوردار هستیم، خاطرنشان کرد: بسیاری از نیروهای نخبه، کشور را ترک می‌کنند و این شایستگی‌ها در تمام نظام عالی کشور دیده نمی‌شود.

سیمایی‌صراف اظهار کرد: در دانشگاه بیرجند که بر بنیاد درستی نهاده شده نگرانی وجود ندارد اما در بسیاری از دانشگاه‌های کشور این مأموریت‌ها انجام نمی‌شود.

وی با بیان اینکه رشد دانشجویان در کشور نسبت به ابتدای انقلاب 25 برابر افزایش داشته است، افزود: امروز 4 میلیون و 300 هزار نفر دانشجو، 80 هزار نفر عضو هیات علمی و بیش از 2 هزار و 500 موسسه آموزش عالی در کشور وجود دارد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌هایی که قرار است مشکلات کشور را حل کنند خود تبدیل به مشکل شده‌اند اما شورای عالی انقلاب فرهنگی سند راهبردی «آمایش آموزش عالی» را تصویب کرده که بر اساس این سند دانشگاه‌ها دوباره توانمند می‌شوند و به دوره کیفی بر می‌گردند.

سیمایی‌صراف عنوان کرد: به همفکری و مساعدت در این خصوص نیاز داریم و اگر سند «آمایش آموزش عالی» محقق شود خدمت بزرگی به نظام آموزش عالی شده است.

انتهای پیام/خ

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید