سرانجام کمیسیون تبلیغات انتخابات مجبور شد با فشار افکار عمومی و  گروهای منتقد دولت مصوبه پخش ضبطی مناظرات را لغو و آن را به صورت زنده انجام دهد.

به گزارش خبرنگار «دانشجو سلام » فعالان فرهنگی اجتماعی دانشجویی استان با ابراز رضایت از این اقدام که منجر به عقب نشینی کسانی شد که می خواستند ذهن مردم را  به نفع خود مدیریت کنند در سخنانی به فواید مناظرات انتخاباتی پرداختند.

علی فوجردی دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزاری مناظرات  زنده را مانعی برای بوجود آمدن ابهامات و شبهات در بین مردم خواند و افزود: اگر مناظره به صورت زنده پخش نمی شد با انجام نشدنش تفاوتی نمی داشت.

 این  دانشجوی فعال فرهنگی گفت: مردم شریف ما خوب موضوعات را درک و تحلیل می کنند پس به دنبال فرار از واقعیت بودن در مقابل این ملت کار بیهوده ای است.

دانیال تازیکه دانشجوی فعال در عرصه فرهنگی و اجتماعی نیز پخش زنده مناظرات را موجب آگاهی مردم از برنامه ها و راهبردهای نامزدها و عقاید و برنامه های آنها برای آینده کشور دانست و تصریح کرد: این آگاهی مستلزم برگزاری مناظره درست و منطقی می باشد چرا که اگر قرار باشد مناظره به سمتی کشیده شود که دیگر مناظره نباشد و تبدیل به منازحه و مشاجره شود و ما را از هدف اصلی مان دور کند این مناظره سودی ندارد و فقط افکار ملت را مورد تشویش قرار می دهد.

محمد رجبی از فعالین دانشجویی دانشگاه گنبد نیز در باره روند برگزاری مناظره ها گفت: اگر مناظره به سمتی برود که نامزدها آزادانه برنامه های خود را بیان کنند ، نتایج خوبی به همراه خواهد داشت اما اگر بنا بر زیر سوال بردن نامزدهای دیگر برای جمع آوری رای بیشتر برای خود و تعرض به حریم خصوصی و توهین به نامزدهای دیگر باشد، علاوه بر بیهوده بودن مناظره، به هم ریختگی فضای انتخاباتی را در پیش دارد.

مسعود رایجی دانشجوی دانشگاه آزاد گرگان مناظرات زنده را سبب شفافیت اطلاعات و شخصیت کاندیداها دانست و بیان کرد: انجام مناظرات به صورت مستقیم ضمن بروز برخی صفات و ویژگی های پنهان کاندیدا از اظهار شعار های هیجانی و تهمت های بی اساس در غیاب کاندیدای دیگر جلوگیری می کند.

شایان زیارت بان دانشجوی دانشگاه فرهنگیان نیز برگزاری مناظرات زنده را باعث افزایش سطح شناخت مردم از توانایی کاندیداهای ریاست جمهوری دانست و اظهار داشت: مواجه آنی با سوالات مختلفی که در مناظرات با آن ها روبرو می شوند و چالش هایی که مابقی کاندیداهای، مورد نظر را با آن مواجه می کنند عیار آن شخص را برای تصدی این پست مشخص می کند.

 این فعال فرهنگی دانشجویی افزود: ضبطی بودن برنامه باعث این نگرش می شود که حکومت مردم را محرم اسرار خود نمی داند و این شائبه پیش می آید که مطالب مهم سانسور شده است و بهانه های مختلفی توسط کاندیداها برای نقاط ضعف خود بیان می شود که پیش از پخش برنامه در صدد جبران نقاط ضعف خود بر می آیند.

  مردم بهترین قاضی خواهند بود، پس به آن ها این فرصت را بدهیم تا آزادانه انتخاب خود را داشته باشند..  وی افزود:

آرمین زیارت بان دانشجوی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، پخش زنده مناظرات زنده با رعایت اخلاق انتخاباتی را موجب افزایش شور انتخاباتی در جامعه دانست و گفت: این اقدام بهانه های واهی را از دشمنان نظام و مردم که در صدد ضربه زدن به انقلاب اسلامی هستند را از بین می برد.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید