اعضای شورای شهر بایستی در انتخاب شهردار علاوه برجنبه مدیریت شهری و پروژه های عمرانی به جنبه های فرهنگی اجتماعی سیاسی و.. توجه داشته باشند که در صورت رشد در تمام جنبه ها می توان گفت به پیشرفت در مدیریت شهری رسیده ایم.
به گزارش خبرنگار« دانشجو سلام » با احیاء قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شاهد مشارکت بیشتر مردم در تعیین سرنوشت مدیریت شهری بوده ایم و مداخله مردم در امور شهر و روستا بیشتر شده است با توجه به برگزاری پنجمین دوره انتخابات شوراها در 29 اسفند فعالین و کارشناسان دانشگاهی انتظارات خود را از شوراها بیان کردند.
سهیلا قریب بلوک کارشناس ارشد زنان و خانواده و فارغ اتحصیل دانشگاه الزهرا در گفتگو با خبرنگار ما در مورد انتظارات از اعضای شوراها گفت: شوراهای شهر و روستا به عنوان پارلمان مردمی که طیف گسترده ای از مردم را در بر می گیرد باید خواسته های اصلی مردم را مورد توجه قرار دهد.
قریب بلوک، توجه به مسائل فرهنگی اجتماعی را یکی از دغدغه های اصلی مردم دانست و گفت: در این بین توجه به مسئله زنان و دختران جامعه می تواند حائز اهمیت باشد.
این کارشناس مطالعات خانواده افزود: استفاده اعضای شورای شهر از مشاورانی که معتقد به اصول و مبانی دینی و انقلابی در زمینه زنان است می تواند در رشد و الگو سازی مناسب در جامعه تاثیر گذار باشد.
وی تصریح کرد:اعضای شورای شهر بایستی در انتخاب شهردار علاوه برجنبه مدیریت شهری و پروژه های عمرانی به جنبه های فرهنگی اجتماعی سیاسی و.. توجه داشته باشند که در صورت رشد در تمام جنبه ها می توان گفت به پیشرفت در مدیریت شهری رسیده ایم.
وی گفت: شوراهای اسلامی باید بتوانند با همکاری شهرداریها فرهنگ امر معروف را در بین مردم گسترش دهند و سبک زندگی اسلامی را در شهر با برنامه های فرهنگی و ساخت و ساز شهری ترویج دهند .
انتهای پیام/
توجه!