دبیر جشنواره فیلم عمار گفت: جشنواره عمار محلی برای ارائه ایده ها، فکر ها و موضوعات نو است و اینکه متوجه شویم که در عرصه واقعی چقدر از آن ها استقبال می شود.
به گزارش«دانشجو سلام» به نقل از مرصاد، جشنواره مردمی فیلم عمار یکی از اتفاقات نیکی است که عرصه سینمای ایران در طول سال های اخیر به خود دیده است.
این جشنواره که زیر بنای اصلی آن را بخش غیر دولتی تشکیل می دهد، امروز به چنان جایگاهی رسیده که توانسته است به در عرصه سینما حرفی برای گفتن داشته باشد.
ششمین دوره این جشنواره 17 دی ماه با معرفی نفرات برتر به پایان رسید. بر همین اساس و به همین مناسبت در گفتگویی که شبکه اطلاع رسانی مرصاد با نادر طالب زاده دبیر جشنواره فیلم عمار و از بنیانگذاران اصلی آن داشت، به بررسی هویت جشنواره و سیر رسیدن به بلوغ آن پرداخته شد.
مرصاد: با توجه به اینکه شما در چند سال اخیر از نزدیک شاهد جشنواره عمار بوده اید، این جشنواره نسبت به سال های اخیر چه تغییری نسبت به روز های اول آن داشته است؟
طالب زاده: جشنواره عمار امسال در سال ششم خود است که در سال ششم ترکیب فیلم ها و کیفیت آنها نسبت به سال گذشته فرق کرده است مثل درختی که شما می کارید و در سال ششم به بار می نشیند و الان بارش قابل ارائه است.
داخل و خارج فرق آن با امسال این است که کیفیت فیلم ها و موضعات انها خیلی بالاست. یعنی حداقل 10 برنامه تلویزیونی در طی این چهار پنج روز که بعضی برنامه ها یک ساعته بوده به کارگردان ها و فیلم هایی که در جشنواره بوده پرداخته و این مواردی است که در هیچ کلکسیونی همچون فجر ها، مستند ها، رشد ها و کودکان نیامده است. مجریان شجاع موضوعات کاملا بدیعی که تاکنون به آن پرداخته نشده را مطرح کرده اند. موضوعاتی اجتماعی که تا کنون به آن پرداخته نشده که مخصوص جوان ها است. این ها همه حاکی از آن است که جشنواره مایه دار است و بر فیلم سازان و جشنواره های آینده تاثیر می گذارد.
مرصاد: یکی از بخش های مهم این جشنواره بخش بین الملل آن است. دقیقا هدف شما در این بخش چیست؟
طالب زاده: بخش بین الملل از جشنواره اصلی جدا شده است و این هم بخاطر فیلم هایی است که وارد دبیر خانه شده است و فرقش این است که سال هاست حوزه ما حوزه بین الملل است لذا در این قسمت خیلی کار خواهیم کرد. همین درخواست بیش از 3000 فیلم حاکی از این است که این بخش یک بخش جدی خواهد شد که ان شاء الله در وسط کار بیشتر می شود مطبوعاتی صحبت کرد. باید گفت که خیلی از فیلم ساز های خوب داخلی در این جشنواره شرکت کرده اند.
مرصاد: برخی از جریان های رسانه ای مطرح می کنند که شروع جشنواره عمار برای اصلاح سینمای فعلی و بخصوص جشنواره فجر کلید زده شده است. آیا شما چنین نیتی داشته اید؟
طالب زاده: جشنواره عمار محلی برای ارائه ایده ها، فکر ها و موضوعات نو است و اینکه متوجه شویم که در عرصه واقعی چقدر از آن ها استقبال می شود. جشنواره فجر کلکسیون ملی است. نه اینکه آنها کارهای قابلی انجام نمی دهند ولی خیلی از سوژه هایی که تا کنون به آن پرداخت نشده در عمار وجود دارد. همین فیلم سازانی که کار 50 دقیقه ای کرده اند و موفق هم بوده سال آینده کار 100 دقیقه ای می کند چون ابزار در دسترس وجود دارد.
مرصاد: ما تاثیر گذاری فیلم ها و مستند های جشنواره عمار را در داخل کشور دیدیم. حتی مستند هایی که در این دوره اکران شدند در رسانه های داخلی به آن توجه ویژه ای شد. با این وجود شما در کنار تاثیرگذاری در داخل، برای تبلیغ جشنواره عمار در خارج از کشور چه تمهیداتی انجام داده اید؟
طالب زاده: اول ما داخل را پوشش می دهیم و بعد من مطمئن هستم نزدیک به 30 فیلم امسال داریم که اگر زیر نویس شود حرف های بدیعی برای گفتن در عرصه بین الملل دارد.
انتهای پیام/
توجه!