مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی علوم پزشکی مشهد ابلاغیه اخیر وزارت بهداشت را موجب رشد بیاعتمادی دانشجویان به وزارتخانه دانست.
به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ حبیب قادری در خصوص آئین نامه اخیر وزارت بهداشت در تربیت نیروی کمک بهیار گفت: تربیت نیروی کمک بهیار و یا واگذاری تربیت کارشناس پرستاری به بیمارستانها جدا از روند آکادمیک و دانشگاهی بر فرض محال با هر دلیل قانع کننده و درستی هم که باشد امری صددرصد اشتباه و غلط است.
وی با انتقاد از این طرح ضمن غیر عالمانه بودن این تصمیم افزود: مگر میشود پرستار غیر متخصص تربیت کرد؟ مگر میشود علم و دانش را از پرستاری حذف کرد و مردم را به دست افرادی سپرد که برای حل سوال صورت سئوال را پاک و برای رفع کمبود نیرو به تربیت نیروی غیر متخصص روی آوردند؟ چرا به جای پیشرفت در حرفه تخصصی پرستاری، آقایان مسئول کمر به پسرفت و عقبگرد آن بستهاند؟!.
این فعال دانشجویی ابلاغیه اخیر وزارت بهداشت را موجب رشد بی اعتمادی دانشجویان به وزات خانه دانست و گفت: این چه تدبیری است که دارد موج بی اعتمادی را در دل دانشجویان پرستاری به علم و دانش و تخصص خودشان راه میاندازند؟ زیرا مسئولان این دانشجویان آئین نامه میدهند که بدون کنکور و بدون روال تحصیلی و آکادمیک دانشگاهی، کارشناس پرستاری تربیت و بکارگیری شود؟
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: آیا مشکل، واقعاً کمبود پرستار است؟ در پاسخ باید گفت خیر زیرا خود آقایان هم خیلی خوب میدانند که مشکل کمبود پرستار نیست؛ بلکه کمبود استخدام پرستار است.
قادری به تعداد بسیار زیاد پرستار کارشناس اشاره داشت و افزود: اگر مسئولان میخواهند کاری کنند و اگر دلسور مردم هستند و به فکر تحول و ارتقای نظام سلامت کشور میباشند از این چند هزار پرستار کارشناس که آکادمیک کارشناس هستند، استخدام کرده تا مشکلات کمتر شوند.
قائم مقام روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان کشور با انتقاد از راه حل ارائه شده وزارت بهداشت این تصمیم را حماقتی ساده لوحانه دانست و گفت: اگر برخی در کشور با این قبیل کارها میخواهند به شعور دانشجویان و قشر دانشگاهی و تحصیل کرده توهین کنند مطمئن باشند که دانشجویان بیدار و انقلابی هرگز همچین اجازهای را به هیچ کسی نخواهند داد.
مسئول روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فشار تحصیلی دانشجویان پرستاری اشاره کرد و ادامه داد: این چه امیدی است که یک دانشجو که در حال گذراندن دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد پرستاری باید سرسختانه در فهم و اجرای مطالب تئوری و بالینی تلاش کند؛ اما از سویی شاهد تربیت فوق العاده بیکیفیت و بی برنامه کمک بهیار و کارشناس پرستاری و از آن بدتر اولویت بکارگیری آنان نسبت به خود باشد؟
وی مسئولان وزارت بهداشت را خطاب قرارداد و تصریح کرد: من از این دو معاون وزارت سؤال دارم که آقای معاون آموزشی آیا میشود بفرمایید با این طرح غیرکارشناسی و آئین نامه آن مبنی بر تربیت کارشناس پرستاری توسط بیمارستانهای دولتی و خصوصی، جایگاه معاونت و آموزش کجا میرود؟ آیا تعریفی از آموزش دارید؟ آیا برای رشتههای دیگر مانند پزشکی که جهت کمبود استخدام نیرو مشکل دارند، همچین تفکرات ذهنی اشتباهی را ارائه میدهید؟
قائم مقام روابط عمومی جامعه اسلامی دانشجویان کشور ادامه داد: معاون پرستاری باید پاسخ دهد، آیا میشود جایگاه آرمانهای گذشته خود مبنی بر ارتقای حرفه پرستاری را در آئین نامههای طرحهای اخیر یافت کرد؟
قادری به اعتراضات چند سال اخیر جامعه پرستاری در قبال بی تدبیری مسئولان در خصوص حقوق قشر پرستار اشاره کرد و متذکر شد: مسئولان بدانند ما فعلا به معاونین آموزشی و پرستاری وزارت تذکر میدهیم و امیدواریم نگذارند تذکر کلامی دانشجویان پرستاری کشور به تذکر عملی تبدیل شود که جوش و خروش دانشجویان، مطمئناً عرصه را برایشان تنگ خواهد کرد.
وی در پایان یادآور شد: مبتکران این طرح بهتر است هرچه زودتر ضمن عذرخواهی از جامعه پرستاری و دانشجویان پرستاری کشور، آئین نامهها و حرفهای کذایی خود را پس گرفته و همچنین فکر چاره گشایی و کار درست باشند. قانون تعرفه گذاری در حال حاضر روی زمین مانده است و این مسئولان بهتر است به جای ارائه طرحها و آئین نامههای ضربه زننده به سلامت جامعه به فکر اجرای قانون باشند.
انتهای پیام/
توجه!