یکی از فعالان دانشجویی گلستان در یادداشت خود نوشت: آقایان سریع القلم و جریان های غرب گرا در درون نظام که سودای باز شدن پای استکبار در ایران را در سر می پروانند انگشت اول اتهام نفوذ هستند.

به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»؛ سید علیرضا مرادی دانشجوی دانشگاه گلستان در یادداشت خود در خصوص خطر نفوذ دشمن نوشت:

مفهوم نفوذ در پارادایم های غرب یکی از اصلی ترین روش های رخنه در یک حکومت است که نتیجه ی آن تغییر مبانی ایدئولوژیک حکومت است.

تخریب ایدئولوژی جمهوری اسلامی یکی از انگیزه های نفوذ در جمهوری اسلامی ایران است.

وقتی سخن از نفوذ می آید یعنی از عناصری از فکر و فرهنگ و اقتصاد دشمن در عقبه ی مواضع خودی نفوذ کرده است. مسئله بعدی مفهومی به نام ضریب نفوذ است. ضریب نفوذ یکبار بنیاد وئودرو ویلسون است. که تلاش می کند در ایران نهادهای مدنی بوجود بیاید. جاسوسانی مثل کیان تاجبخش یا هاله ی اسفندیاری یا رامین جهان بگلو در راستای نهادسازی و ایجاد نهادهای مدنی کار می کردند که وزارت اطلاعات دستگیرشان کرد و متلاشی شد.

وقتی نفوذ توسط بعضی نهادها یا افرادی که به بعضی مسئولین وابستگی دارند انجام می شود صحبت از ضریب نفوذ است.

آنچه که گفته می شود نفوذ در مراکز تصمیم ساز یا تصمیم گیر به همین نسبت صحبت می شود. افرادی که مدام در حال رفت وآمد در اجلاس داووس و دانشگاه های امریکا هستند و سر و سری با حوزه های آکادمیک مختلف تصمیم سازی غرب دارند با آن ها ارتباط دارند.

از این منظر مفهوم نفوذ بومی شده یا ضریب نفوذ بسیار مهم می شود از نظر شناخت و آگاهی هنگامی که در 13 آبان سال 58 سفارت لانه ی جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان خط امام تسخیر شد خط بطلانی بر  پروژه ی چند لایه ی نفوذ مستقیم در کشوری که سال ها حیاط خلوت او و البته ژاندارم و مجری اوامر منطقه ای او محسوب می شد کشیده شد.

فردای 13 آبان 58 خط نفوذ مستقیم غیر مستقیم در ابعادی غیر مستقیم توسط ایالات متحده آمریکا دنبال شد. خط نفوذی که تلاشی بود برای یافتن روزنه هایی در فضای سیاسی و امنیتی و فرهنگی و اجتماعی برای تغییر ارکان و مبانی و آرمان های انقلاب اسلامی ایران.

این موضوع در پروژه ی برنامه ریزی شده از قبل مذاکرات هسته ای کشورمان با کشورهای 1 + 5 از سوی استکبار جهانی آمریکا شدیداً دنبال شد. موضوعی که بارها رهبر معظم انقلاب در ماه های اخیر مورد اشاره قرار دادند:« امروز نفوذ دشمن یکی از تهدیدهای بزرگ است برای این کشور ؛ دنبال نفوذند. نفوذ یعنی چه؟ نفوذ اقتصادی ممکن است ، که البته کم اهمیت ترین آن نفوذ اقتصادی است.

و ممکن است که جزو کم اهمیت ترین [هم] نفوذ امنیتی باشد. نفوذ امنیتی چیز کوچکی نیست اما در مقابل نفوذ فکری و فرهنگی و سیاسی کم اهمیت است ... از همه مهمتر نفوذ سیاسی و نفوذ فرهنگی است... دشمن سعی می کند در زمینه های فرهنگی باورهای جامعه را دگرگون کند و آن باورهایی را که توانسته این جامعه را سرپا نگه دارد جابجا کند ، خدشه در آن ها وارد کند. اختلال و رخنه در آن ها بوجود بیاورد.

خرج ها می کنند ؛ میلیاردها خرج می کنند برای این مقصود این رخنه و نفوذ فرهنگی است. نفوذ سیاسی هم این هست که در مراکز تصمیم گیری و اگر نشد تصمیم سازی ، نفوذ بکنند. وقتی دستگاه های سیاسی و مدیریتی یک کشور تحت تأثیر دشمنان مستکبر قرار گرفت ، آن وقت همه ی تصمیم گیری ها در این کشور برطبق خواست و میل و اراده ی مستکبرین انجام خواهد گرفت ؛ یعنی مجبور می شوند. 25 / 06 / 1394 »

« این هم که دم از مذاکره و گفتگو می زنند برای نفوذ است.  15 / 07 / 1394»

امروز ایالت متحده امریکا با پشتیبانی از سرویس های جاسوسی و افراد درون نظام و درون دولت جنگ تمام عیاری به اسم نفوذ را پی گرفته است و با تربیت عناصر نفوذی در دولت جمهوری اسلامی در انجمن های تفکرساز غربی و رفت وآمدهایی که این افراد به امریکا دارند در صدد اجرای طرح براندازی و استحاله ی نظام جمهوری اسلامی هستند.

و همان طور که دشمن در فتنه 88 نفوذهایی در کشور کرد و با تحریک عده ای فضای سیاسی کشور را متشنج کرد هم اکنون نیز با جذب نخبگان سیاسی و رسانه ای و اقدام برای شبکه سازی در داخل ایران در تلاش هستند که در کشور نفوذ کنند.

پیتر هارل از پژوهشگران اندیشکده ی " مرکز امنیت آمریکایی جدید " به مقامات کاخ سفید چنین تجویز می کند : « آمریکا باید یک استراتژی تهاجمی ترویج اصلاحات سیاسی و اجتماعی در ایران دنبال کند تا تعامل بیشتر مؤسسات غیردولتی آمریکایی و بین المللی و نهادهای جامعه ی مدنی در ایران تسهیل شود. واشنگتن باید به باقی ماندن در کنار فعالانی در ایران ، که به دنبال اصلاحات سیاسی در کشور هستند ادامه دهد.»

فعالان نفوذی مثل آقایان سریع القلم و دوستان که در اتاق فکرهای آمریکا حضور دارند و از اعضای اصلی اجلاس سالانه ی داووس هستند و جریان های غرب گرا در درون نظام که سودای باز شدن پای استکبار در ایران را در سر می پروانند انگشت اول اتهام نفوذ هستند مگر این که خلاف آن اثبات شود یا افرادی که دم از کشور اسرائیل می زنند و در دانشگاه ها برای جلب رضایت اربابانشان استکبار جهانی و رژیم صهیونستی اسب بلاغت در میدان سخن می دوانند و چهره ی دشمنان این مرز و بوم را بزک می کنند از این افراد باید به عنوان یک نفوذی یاد کرد.

ایالات متحده با تمام وجود جنگی تمام عیار را جهت استحاله ی درون نظام جمهوری اسلامی ایران شروع کرده و بدنبال آن است که با تضعیف روحیه ی جهادی مردم و مسئولین ، و در انزوا قراردادن اندیشه های ناب امام راحل و رهبر معظم انقلاب باعث عقب نشینی از آرمان های انقلاب اسلامی و ولایت مطلقه ی فقیه شود....

مسئولان و دولت مواظب باشند در پازل خطرناک دشمن قرار نگیرند تا مورد سرزنش تاریخ نباشند.

والسلام

سید علیرضا مرادی؛دانشجوی مهندسی معماری دانشگاه گلستان

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید