عضو شورای عالی فضای مجازی کشور گفت: اعتیاد به گوشی های هوشمند خطرناک تر از اعتیاد به مواد مخدر است این درحالی است که کاربران شبکه های اجتماعی در ایران هر روز 9 ساعت از گوشی های هوشمند استفاده می کنند.
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»؛ دکتر روح ا.. مومن نسب کارشناس و پژوهشگر فضای مجازی و عضو شورای عالی فضای مجازی کشور امروز در نشست تخصصی مدیریت فضای سایبری و شبکه های اجتماعی در جمع فعالان فرهنگی و جمعی از دانشجویان گلستان گفت: فضایمجازی، فضای گسترده ای است ،درواقع ، ساحت دیگری از زندگی حقیقی است و هماکنون تمام بخشهای زندگی بشر با فضایمجازی در ارتباط است به گونه ای که آموزش به آموزش مجازی، سلامت به سلامت مجازی، فناوری و تکنولوژی به فناوری اطلاعات و ارتباطات، سرگرمی به سرگرمی الکترونیک تبدیل شده است.
اعتیاد کودکان به بازی پو و عدم برگشت فرزندان به زندگی عادی
روحالله مؤمننسب ضمن تأکید بر آسیب هاب جبران ناپذیر بازی های رایانه ای بر سلامت کودکان و نوجوانان افزود: اعتیاد به بازی پو برای کودکان از اعتیاد به مواد مخدر خطرناک تر است چرا که اعتیاد با روش سم زدایی قابل درمان است اما اعتیاد به بازی های رایانه ای با تأثیری که بر روح و روان کودکان دارد برگشت به زندگی عادی را غیرممکن می سازد و سلامت آنان را به مخاطره می اندازد.
بزودی ملت کور خواهیم داشت
کارشناس فضای مجازی با اشاره به استفاده بی رویه کاربرای شبکه های اجتماعی در ایران خاطرنشان کرد: اکثر استفاده کنندگان شبکه های اجتماعی ازتنبلی چشم و نزدیک بینی رنج می برند و با این روند بزودی ملت کور خواهیم داشت.
تردید و سست شدن بنیان خانواده از خطرات استفاده از شبکه های اجتماعی
وی کاهش سن مبتلا به آلزایمر، جاسوسی از ایده ها، خطرات ناشی از امواج گوشی های هوشمند،ایجاد تردید بین اعضای خانواده، افزایش طلاق های عاطفی، سوءاستفاده های اقتصادی و تبلیغاتی و ترویج بی بند و باری را از مهمترین خطرات استفاده از شبکه های اجتماعی خواند.
خاطره خوش عکس های سلفی به کام دیگران
مومن نسب با اشاره به علاقه وافر خانم ها به عکس های سلفی به حاضران توصیه کرد: محتوای خصوصی و تصاویر شخصی خود را در گوشیهای تلفن همراهشان نگذارند زیرا بهغیراز احتمال هک و دستبرد شبکهای اطلاعات، بیشترین آمار دزدی ثبت شده در کشور مربوط به سرقت گوشی تلفن همراه آن هم از خانم ها گزارش شده است و خاطره خوش را به کام آنان تلخ می کند.
نخبگان مواظب نفوذ دشمن از طریق شبکه های اجتماعی باشند
عضو شورای عالی فضای مجازی کشوربا بیان این مطلب که اخیرأ جاسوسی دستگیر شده که با عنوان استارت آپ به جمع آوری ایده و فکر نخبگان و دانشجویی اقدام کرده بود افزود: نخبگان مواظب جاسوسی و نفوذ دشمن از طریق شبکه های اجتماعی باشند و جاسوسی دشمن را جدی بگیرند.
52 درصد مردم ایران از گوشی های اندروید استفاده می کنند!
کارشناس فضای مجازی با بیان این مطلب که فقط 12 درصدمردم آمریکا از گوشی اندروید استفاده می کنند افزود: این در حالی است که 52 درصد مردم ایران از گوشی اندروید استفاده می کنند یا بهتر است بگوئیم مصرف می شوند.
وی متذکر شد: در آمریکا و چین اپراتورهای مخابراتی و اینترنتی موظفند اگر کاربری از گوشی خود در عرض یک هفته بیش از 8 ساعت استفاده نماید او را به ترک اعتیاد معرفی کنند این در حالی است که در ایران، کاربران شبکه های اجتماعی در هر روز بیش از 9 ساعت از این شبکه های استفاده می کنند و این یعنی از مرز اعتیاد گذشته است.
عقل سلیم حکم می کند سراغ گوشی های هوشمند نرویم
مومن نسب با تشریع مدل قورباغه پخت در خصوص استفاده از شبکه های اجتماعی گفت: گوشی های هوشمند نیاز سنجی شده است و طوری طراحی شده است که کاربر از آن لذت برده و به مرور زمان جدایی از شبکه های اجتماعی برای او غیرممکن می شود همانند قورباغه ای که هرچه آب داغ تر می شود دوباره به داخل آب می پرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش ترور دانشمندان هسته ای کشور، دستگیری شیخ نمر، بوجود آمدن یک شبه داعش، 25 مفقود حادثه منا، قضیه اسید پاشی و ... را از جمله مواردی ذکر کرد که افراد توسط گوشی های هوشمند ردیابی شده اند.
باید در اولین گام؛ فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی را ایجاد کنیم
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور افزود: ما باید در ابتدا فرهنگ استفاده از فضای مجازی را ایجاد و با ایجاد شبکههای اجتماعی در داخل کشور فرهنگ ایرانی و اسلامی خود را به جهان ارسال کنیم.
مومن نسب در پایان با تشریع استاندارد محاسبه امنیت اطلاعات گوشی های هوشمند پرداخت و گفت: در گوشی های هوشمند امنیت به 10 واحد تقسیم می شود که اگر گوشی هوشمند داشته باشید 3 واحد و استفاده از اینترنت 2 واحد و شبکه های اجتماعی 3 واحد دیگر از این امنیت را کاهش می دهد.
انتهای پیام/
توجه!