دولت قصد کرده با راهبرد دیپلماسی لبخند به چه چیزی برسد؟ نشست و برخاست با کشورهای مستضعف عالم که جزو لاینفک سیاست خارجی حضرت امام بود امروز در کدام سیاست های دولت مشاهده می شود؟

به گزارش «دانشجو سلام»به نقل از خبرگزاری دانشجو؛محمدامین سلیمی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور اظهار داشت: شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور طی نامه ای اعتراض آمیز خطاب به رئیس جمهور پیرامون عزت پاسپورت ایرانی و پیگیری ها درباره فاجعه منا به مطالبه گری در این خصوص پرداخته است.

وی ادامه داد: طی مدتی که از عمر دولت تدبیر و امید می‌گذرد همواره شاهد بودیم که عزت دار شدن و حفظ شأن پاسپورت ایرانی که همواره یکی از شعارهای تبلیغاتی و دهان پرکن این دولت بود نه تنها محقق نشده بلکه در پاره ای از مواقع نیز این عزت لکه دار شده است.

سلیمی تصریح کرد: عدم اجازه ورود به حمید ابوطالبی، نماینده دولت جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، موضوع معلمان ایرانی در امارات و ... تا فاجعه منا، همگی از جمله مسائلی هستند که از ابتدای دولت تدبیر و امید تاکنون شاهد آن هستیم.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور ادامه داد: در محوریت این نامه از رئیس جمهور خواسته ایم تا به بحث منا به دور از هر گونه نزاع های سیاسی و منازعه های جناحی در ذیل کمیته حقیقت یابی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است رسیدگی شود.

سلیمی افزود: با وجود آنکه 37 سال از مبارزه جمهوری اسلامی ایران با استکبار جهانی به ویژه آمریکا می گذرد و همواره اعلام کرده ایم که موضوع استکبارستیزی عزت و آبرویی را برای جمهوری اسلامی به ارمغان آورده که این مسئله در حکم سرمایه ملی برای ما به شمار می رود، اما جریانی در کشور این علم را برداشته اند که عزت، هویت و اقتدار ایرانی به دلیل وجود همین مسئله لکه دار شده است؛ این جریان همواره اعلام می کند که اگر عزت ایرانی در جوامع بین المللی مورد خدشه واقع شده به دلیل برخورد استکبارستیزی اش با برخی از همین به اصطلاح قدرت های جهانی است.

 وی تاکید کرد: شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور همواره از ابتدای دولت یازدهم حرکات آن را در عرصه بین الملل رصد می کند و در موارد بسیار زیاد و در جایی که احساس می شد کرامت انسانی شهروندان ایران اسلامی زیر سوال رفته آن را به دولت محترم گوشزد می کرد اما گویی این دولت روند دیگری را در پیش گرفته است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به امتناع دولت آمریکا از حضور ابوطالبی، نماینده جمهوری اسلامی ایران به سازمان ملل خاطرنشان کرد: پذیرفته نشدن ابوطالبی در سازمان ملل به دلیل حضور فعالانه وی در تسخیر لانه جاسوسی از سوی حکومت آمریکا طبق آن چیزی که ایالات متحده آمریکا از آن یاد می کرد بود؛ در نهایت دیدیم دولت تدبیر و امید پس از چندین ماه این مسئله را پذیرفت و نماینده اش را عوض کرد که البته اگر هر کشور دیگری بود و تسامح و تساهل جمهوری اسلامی با کشورهای اروپایی از جمله نقض آشکار قوانین داخلی کشور از طریق حضور نمایندگان پارلمان های اروپایی و دیدار و مصاحبه با محکومین امنیتی را می دید شاید بیش از این طمع می کرد تا قوانین بین المللی را نقض کند.

سلیمی پیرامون عدم حضور رسانه های منتقد دولت در نمایشگاه مطبوعات یادآور شد: در حالی که اخیرا شاهد موج انصراف رسانه های منتقد دولت بودیم می بینیم که رئیس جمهور جاسوسی که اخیرا توسط اطلاعات سپاه دستگیر شده را سرمایه نظام می داند حال سوال ما از شخص رئیس جمهور این است که آیا یک ایرانی جاسوس جزو سرمایه های نظام محسوب می شود و یک منتقد و شهروند که در چارچوب رسانه انقلاب اسلامی در حال فعالیت است جزو سرمایه های نظام نیست؟ اگر شما برای شهروندانی که در این چارچوب فعالیت می کنند تا این میزان ارزش قائل نیستید چه انتظاری می شود از بیرون از مرزها داشت؟

وی با بیان اینکه با گذشت بیش از 40 روز از شهروندان ایرانی در فاجعه منا هنوز هیچ گونه سرنخی از حقیقت این فاجعه و شناخته شدن مقصران آن به دست نیامده است افزود: هنوز بدن های مطهر برخی از این افراد در عربستان است و به کشور بازنگشته این در حالی است که هیچ تلاشی از سوی دولت برای پیگیری احقاق حقوق این افراد نمی بینیم در این جا این سوال مطرح می شود که راهبرد اصلی دولت در سیاست خارجی چیست؟ سیاست عزت مبنایی که دولت همواره اعلام می کند آن را اختیار کرده در کجا شاهد خواهیم بود.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور تاکید کرد: حضور فابیوس وزیر خارجه فرانسه در کشور و همچنین حضور وزیر خارجه آلمان در جمهوری اسلامی که هر کدام به نحوی به کشورمان خیانت کرده اند را در کشورمان شاهد هستیم و این در حالی است که گویا قرار است رئیس جمهور با وزیر خارجه آلمان در اجلاس مونیخ شرکت کند؛ کجای این سیاست خارجی ناب امام راحل است؟

سلیمی یادآور شد: دولت قصد کرده با این راهبرد به چه چیزی برسد؟ نشست و برخاست با کشورهای مستضعف عالم که جزو لاینفک سیاست خارجی حضرت امام بود امروز در کدام سیاست های دولت مشاهده می شود؟

وی بیان کرد: اگر در بحث منا نهیب مقام معظم رهبری به عربستان سعودی نبود آیا واقعا دیپلماسی کشور می توانست این بحران را مدیریت کند؟ آیا دیپلماسی لبخند، زانو زدن، دست دادن و قدم زدن با سران شرک و استکبار این قضیه را حل کرده بود؟ آیا این راهبرد عزت بدن های مطهر حاجیان قربانی شده در منا را به جمهوری اسلامی برگردانده بود؟

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در پایان خاطرنشان کرد: سوال جدی ما از دولت این است اگر قرار است رهبری نظام در بزنگاه از خود هزینه کند، این خلا اقتداری که امروز در سیاست خارجی دولت احساس می شود چگونه قرار است جبران شود؟ ابعاد حقوقی فاجعه منا تا اندازه ای است که جا دارد بسیاری از مراکز حقوق بشری بنشینند و تنها ابعاد حقوقی این فاجعه را تبیین کنند اینها سوال های کلان شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گام نخست است که ان شاالله ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام/

نوشتن دیدگاه

توجه!

نظراتی را که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
نظرات شما پس بررسی توسط مدیریت سایت نمایش داده میشود


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید