معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: بیش از 3 هزار میلیارد تومان صنایعدستی در کشور تولید داریم که 800 میلیارد آن به صورت رسمی و همین مقدار به صورت چمدانی و غیررسمی صادر میشود.
به گزارش «دانشجو سلام» به نقل از خبرگزاری فارس ، بهمن مطلقنامور ظهر امروز در نشست با هنرمندان سراسر کشور که در شهرستان گرگان با محوریت مشکلات و چالشهای صنایعدستی برگزار شد، اظهار کرد: ما بیش از اینکه صادرات صنایعدستی داشته باشیم مصرفکننده هستیم، لذا باید نخستین هدف رضایت مصرفکننده داخلی باشد چراکه بازار آن در دسترس است.
وی با بیان اینکه بازار فروش صنایعدستی در داخل کشور اشباع نشده است، تصریح کرد: بازار را در داخل و خارج از کشور از دست دادیم، باید ابتدا بازار داخل را پیدا کنیم و اگر نتوانیم به این مهم دست یابیم مطمئنا بازارهای خارجی را نمیتوانیم به دست آوریم.
بازار چندهزار میلیارد دلاری داخل را دریابید
این مقام مسئول افزود: وقتی که چین بازارهای ایران را بگیرد چگونه میتوان انتظار داشت با بازارهای دنیا رقابت کنیم.
نامورمطلق خطاب به هنرمندان صنایعدستی کشور گفت: بازار چندهزار میلیارد دلاری داخل را دریابید و نشان دهید که صاحبان اصلی بازارهای داخلی هستیم بعد از آن باید امید به بازارهای خارجی داشته باشیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برای حمایت از هنرمندان صنایعدستی سایت اینترنتی برای فروش محصولات راهاندازی کنید، بیان داشت: نمیتوانیم سایت راهاندازی کنیم بلکه فقط حمایت میکنیم، چندین فروشگاه بینالمللی آنلاین داریم.
بازار باید زیرپوشش فروشگاههای آنلاین قرار بگیرد/ جوانان با اینترنت کالاها را بو میکشند
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گفت: در طی دو سال اخیر بیش از 20 فروشگاه آنلاین صنایعدستی شناسایی شده که اکثر آنها بینالمللی است.
نامورمطلق افزود: از 20 خردادماه جاری دی.جیکالا آمد که 15 قلم کالاهای صنایعدستی را آورده و میزان فروش آن بالاست.
وی با اشاره به اینکه بازار باید زیرپوشش فروشگاههای آنلاین قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: جوانان با اینترنت میتوانند کالاها را بو بکشند، تجارت باید تخصصی شود.
بازارچههای صنایعدستی برای گردشگران طراحی شده است
این مقام مسئول گفت: کسی که کار هنری میکند نمیتواند تاجر بزرگی شود یا حداقل تعداد اینگونه افراد کم است.
نامورمطلق با اشاره به اینکه بازارچههای صنایعدستی برای گردشگران طراحی و راهاندازی شده است، بیان داشت: این بازارچهها به منظور آشنایی با هویت فرهنگی استان برای گردشگران است.
وی با تاکید بر بومی شدن بازارچههای صنایعدستی گفت: باید کار بومی استانها تقویت شود و مسئولان باید از صنایعدستی بومی حمایت کنند تا اصالتها حفظ و انگیزهها افزایش یابد.
انتهای پیام/
توجه!