رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: در گذشته در خصوص کارگاه های عملی تاکید بیشتری می شد و باید بگویم که در حال حاضر با وجود اینکه این دانشگاه هم اکنون در میان سایر دانشگاه های صنعتی جایگاه خوبی را کسب کرده است اما از نظر کارهای عملی عقب رفته است و جایگاه سابق را ندارد.
به گزارش «دانشجو سلام»به نقل از خبرگزاری دانشجو دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی امروز صبح در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
برخورداری، رئیس دانشگاه علم و صنعت در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان گفت: برگزاری مسابقات انجمن های علمی از جمله نقاط عطف و مهم یک دانشگاه است و یکی از اموری است که خیلی باید به آن پرداخته شود.
وی با تاکید براینکه در زمینه مسئولیت اجتماعی دانشگاه این دانشجو است که نقش اصلی را عهده دارد افزود: اهمیت دادن به این گونه مسابقات در انجمن های علمی موجب شکوفایی دانشجویان میشود و بستر هم بستگی، وحدت و نشاط علمی را در دانشگاه فراهم می سازد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت در ادامه سخنانش خاطر نشان کرد: متاسفانه حتی در دانشگاه علم و صنعت نیز آن طور که باید به انجمن های علمی بها داده نشده است و کاهش اتحادیه ها و انجمن های علمی چه در این دانشگاه و چه در دانشگاه های دیگر کشور جای تاسف دارد.
برخورداری در راستای بحث حمایت از انجمن های علمی عنوان کرد: همین جا اعلام می کنم که به عنوان ریاست دانشگاه علم و صنعت از هر دانشجو و گروه دانشجویی که پروژه علمی را برای فعالیت در بستر دانشگاه به ما معرفی کنند حمایت خواهیم کرد.
وی در پایان سخنان خود و در پاسخ به مجری برنامه مبنی براینکه دوران دانشجویی خود را چگونه طی کرده اید و اینکه حس و حال یکی از دانشجویان علم و صنعت که حالا به ریاست آن منصوب شده است چیست؟ گفت: من سال 1346 در همین دانشگاه دانشجو بودم و از نظر کیفی حتی همان موقع نیز علم و صنعت به لحاظ مهندسی سطح خیلی قوی داشت. هم چنین در خصوص کارگاه های عملی نیز تاکید بیشتری می شد. باید بگویم که در حال حاضر با وجود اینکه این دانشگاه هم اکنون در میان سایر دانشگاه های صنعتی جایگاه خوبی را کسب کرده است اما از نظر کارهای عملی عقب رفته است و جایگاه سابق را ندارد. شاید بتوانم بگویم همانند دانشگاه های دیگر شده اند.
وی با تاکید بر این نکته که فارغ التحصیلان سابق این دانشگاه از لحاظ کمی و کیفی چه در بحث تئوریک و چه در بحث کارگاه های صنعتی و عملی به یک میزان آموزش می دیدند تصریح کرد: دانشجوی امروزما نیز همانند گذشته باید در هر دو زمینه رشد و آموزش پیدا کند نه فقط به لحاظ تئوری و کمی و ما انتظار بهتر شدن این شرایط را داریم.
توجه!