تبعیض در استعدادهای جوانان پایتخت نشین و شهرستانی موجب دلسردی و ناامیدی نخبگان می شود.
به گزارش خبرنگار«دانشجو سلام»: صنعت گیم در جهان به عنوان یکی از صنایع پول ساز مطرح و همچنان رشد صعودی دارد بطوری که به گفته مسئولین صنعت گیم از صنعت خودرو سازی نیز درآمد سازی بیشتری خواهد داشت از اینرو جوانان ایران اسلامی نیز با حرکت به سمت بازی های رایانه ای و خودکفایی در صنعت گیم سعی می کنند حرف اول را در دنیا بزنند و در این مهم پیشتاز باشند، در این میان جوانان با استعداد با تکیه بر توان و امکانات خود و با کمترین هزینه بازی های رایانه ای می سازند که گاها در دنیا شبیه سازی نشده است اما عدم حمایت مسئولین از آنان موجب متوقف شدن طرح و ناامیدی جوانان نخبه در این عرصه می شود .
خبرنگار دانشجو سلام در ماه های گذشته طی گفتگویی با میلاد کرامتلو یکی از اعضای تیم بازی سازان دانشکده فنی و مهندسی علی آباد کتول از ساخت بازی رایانه ای والیبال مدرن پس از 6 سال در دنیا به همت بازی سازان گلستانی با خبر شد.
به گفته کرامتلو آخرین نسخه بازی رایانه ای والیبال سال 2009 ساخته شده است که اکنون تیم بازی سازان گلستانی پس از توقف 6 ساله اقدام به ساخت بازی رایانه ای والیبال مدرن نمودند که ساخت آن از ابتدای سال 93 کلید خورد و اکنون مراحل پایانی خود را سپری می نماید.
وی گفت: کشورهای لهستان و کره دو بازی والیبال مطرح دنیا را با یک مسابقه و 12 تیم ساختند که بازی رایانه ای والیبال مدرن تیم ایرانی 5 مسابقه با 30 تیم ملی جهان در قالب مسابقات لیگ جهانی، مسابقات جام جهانی، قهرمانی جهان، قهرمان قاره و جام والیبال مدرن ساخته می شود.
این در حالی است که امروز کرامتلو عنوان کرد: صداگذاری توسط گزارشگر بازی های والیبال کیومرث کرده انجام شد و مرحله انیمیشن آن باقی مانده است که به علت نبود بودجه فعلا متوقف شده است.
وی خاطرنشان کرد: من به همراه 3 تن از دوستانم ساخت این بازی را با هزینه اولیه حدود 10 میلیون تومان شروع کردیم و تمام مراحل ساخت توسط خود اعضای گروه انجام شده است در حالی که مدل ساز رایانه ای ماهی 2 میلیون تومان دریافت می کند که در مجموع به طور معمول ساخت یک بازی رایانه ای حدود 150 میلیون تومان بودجه لازم دارد .
این جوانان با استعداد گلستانی از بنیاد ملی بازی های رایانه ای خواستند جهت تکمیل ساخت این بازی از آنان حمایت نماید اما متاسفانه بنیاد با تبعیض قائل شدن بین جوانان پایتخت نشین و شهرستانی پاسخی به گروه کرامتلو نداد و این جوانان نخبه با مشکل مالی جهت تکمیل بازی خود مواجه هستند.
حال این سوال پیش می آید که بنیاد ملی بازی های رایانه ای با وجودی که وظیفه دارد از نخبگان در این عرصه حمایت نماید چرا به جای صرف هزینه هنگفتی در برخی از جشنواره ها آن هم در برج میلاد یا اختصاص 150میلیون تومان به یک بازی در پایتخت ، جوانان با استعداد شهرستانی را در نمی یابد؟!!
توجه!